Đề thi tiếng anh lớp 3 cuối học kì 1

      40
1. A. MaiB. NgaC. HiD. Hoa
2. A. HowB. WhatC. PeterD. Who
3. A. MyB. NameC. YourD. His
4. A. LindaB. MeetC. TonyD. Peter
5. A. AmB. IsC. SpellD. Are

II. Chọn giải đáp đúng.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 3 cuối học kì 1

1. How _________ you?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

2. Good bye. ______ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

4. Good bye. See you __________.

A. Later

B. Late

C. How

D. Are

5. ___________ your name?

A. Hello

B. Good-bye

C. What

D. What’s

6. What’s _____? It’s a notebook.

A. He

B. She

C. That

D. Dog

7. How are you?

A. I’m fine, thanks

B. Yes, please

C. I’m nine years old

8. How …………are you?

A. Year

B. Old

C. Do

D. Name

9. Hi. My name ……Nam.

A. Is

B. Are

C. Am

D. And

10.How are….?

A. Your

B. You

C. She

D. He

III. Read and match.

1. HelloA. Are you?
2. Hi,B. Thanks.
3. HowC. I’m Nam
4. I’m fine,D. Lớn meet you.
5. NiceE. Mai. I’m Quan.

IV. Reorder the word khổng lồ make complete sentences.

1. Am/hello/Trang/I

…………………………………………………………………………………

2. You/ meet/ nice/ to

…………………………………………………………………………………

3. Thanks/ fine/ I’m

…………………………………………………………………………………

4. You/ how/ are/ ?/

……………………………………………………………………………………

5. Name/ my/ Phong/ is

……………………………………………………………………………..

V. Read & tick True or False.

Hello. My name is Nam. I’m eight years old. I’m in class 3A. I am a pupil at Nguyen Trai primaryschool. This is my best friend Mai. She is eight years old too. They are Peter and Linda. Peter isseven and Linda is nine. They’re my friend too.

1. Phái mạnh is eight years old.

2. His best friend is Linda.

3. Linda is ten years old.

4. Peter is nine years old

5. Peter và Linda are Nam’s friend

Đáp ánđề thi học kì 1 giờ đồng hồ Anh lớp 3

I. Tìm từ khác loại

1 – C; 2 – C; 3 – B; 4 – B; 5 – C

II. Chọn câu trả lời đúng.

1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – D; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – A; 10 – B

III. Read and match.

1 – E; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – D

IV. Reorder the word khổng lồ make complete sentences.

1 – Hello, I am Trang.

2 – Nice to meet you.

3 – I’m fine, thanks.

4 – How are you?

5 – My name is Phong.

V. Read và tick True or False.

1 – T; 2 – F; 3 – F; 4 – F; 5 – T

Đề thi cuối kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh

I.Chọn từ không giống loại

1.nameshehethey
2.classroomlibraryitbook
3.smallIt’sbignew
4.bookthatpenpencil
5.myyourbrotherhis

II. Chọn đáp án đúng

1. How _________ you?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

2. Good bye. _________ you later.

A. What

B. See

C. How

D. Are

3……….. It a pen?

A. Is

B. See

C. Am

D. Bye

4. It is ___________ table.

A. Is

B. A

C. An

D. You

5. __________. I am Linda

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

6. How _________ she?

A. Am

B. Is

C. Are

D. It

7. Hello. Nice lớn ______ you.

A. What

B. See

C. How

D. Are

8. It ________ a dog.

A. Is

B. See

C. Am

D. Bye

9. It is ___________ apple.

A. Is

B. A

C. An

D. You

10. __________. I am Linda.

A. Hello

B. Good-bye

C. It

D. You

III. Bố trí những từ tiếp sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1. Name’s / Li Li/ my.

…………………………………

2. I’m/ thank/ you/ fine.

…………………., ……………

3. Your/ please/ book/ open.

…………………………………

4. In/ may/ out/ I/ ?

…………………………………

5. This/ school/ my/ is.

…………………………………

Đáp ánĐề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh

I.Chọn từ không giống loại

1. Name 2. It 3. It’s 4. That 5. Brother

II. Chọn lời giải đúng

1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A

III. Thu xếp những từ tiếp sau đây thành câu trả chỉnh.

1. My name is Li Li.

2. I’m fine, thank you.

3. Mở cửa your book, please.

4. May I go out?

5. This is my school?

Đề thi môn giờ đồng hồ Anh 3 học tập kì 1năm học 2014 – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu trả lời đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. Is Linda.

a. Name b. Is c. I am

2. What is ………name?

a. Name b. My c. Your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. B. It’s a pencil. C. It’s a rubber.

4. How bởi vì you ……. Your name?

a. What b. Is c. Spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. Who c. What

6. What is this?

a. It’s a book. B. It’s a computer. C. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. B. Yes, it is. C. It is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. School Queen

II. Thêm vào trong 1 chữ mẫu để sản xuất thành một từ hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. Comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. Fr_end

III. Nối những từ giờ Việt làm việc cột A tương xứng với gần như từ giờ đồng hồ anh ngơi nghỉ cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) trái táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) đồ dùng chuốt viết chìd/ School bag
5) cái cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) cục tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp tới xếp những từ thành câu trả chỉnh. (2 điểm)

1. Fine./ Thank/ I/ you/ am.

=> …………………………………..

2. Do/ spell/ name/ how/ your/ you?

=> …………………………………….

3. Mai/ am/ I/ .

=> …………………………………….

4. Are/ How/ you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án Đề thi học kì 1 môn giờ đồng hồ Anh 3năm năm trước – 2015

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm) mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một chữ dòng để tạo thành thành một từ trả chỉnh: (1điểm) mỗi câu đúng 0,25đ.

a. Computer b. Library

c. Pencil d. Friend

III. Nối hầu hết từ giờ việt ở cột A tương xứng với phần đông từ tiếng anh sinh hoạt cột B (2 điểm) mỗi câu đúng 0,25đ.

1- c 2- a 3- b 4- g 5- d 6-h 7- e 8- f

IV. Thu xếp thành câu trả chỉnh. (2 điểm) mỗi câu đúng 0,5đ.

1. I am fine. Thank you.

2. How vày you spell your name?

3. I am Mai.

4. How are you?

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm) từng câu đúng 0,5đ.

1. My name is + name.

2. I am fine.

Đề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anhsố 1

I. Lựa chọn từ không giống loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Lựa chọn câu vấn đáp đúng trong ngoặc, tiếp đến viết vào chỗ trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp những từ sau đây thành câu hoàn chỉnh

1. Is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. Cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. A/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. Name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. Is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. Book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. Is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

Đáp ánĐề thi học kì 1 lớp 3 môn giờ Anhsố 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. Find the odd one out.

1. A. HowB. WhatC. Peter
2. A. MyB. NameC. Your
3. A. LindaB. MeetC. Tony
4. A. AmB. IsC. Spell
5. A. HowB. HelloC. Hi

II. Reorder the words lớn make correct sentences.

1. My/ is/ name/ Nam./

2. Your/ what/ name/ is/ ?/

3. Later/ you/ Bye./ see/.

4. You/ are/ how/ ?/

5. Am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. Do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. Am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice khổng lồ meet you, too.
5. Nice to meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How vì chưng you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________

Đáp ánĐề thi giờ đồng hồ Anh lớp 3 học tập kì 1số 2

I. 1. Peter; 2. Name; 3. Meet; 4. Spell; 5. How

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

Xem thêm: Cách Buộc Dây Giày Vans Old Skool 7 Lỗ Đúng Cách Chưa? 4 Cách Thắt Dây Giày Vans Old Skool Cực Chi Tiết

6. How vì chưng you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3số 3

I. Reorder the letters lớn have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order khổng lồ make correct sentence.

1. Is/ my/ This/ friend./ new/

2. Are/ How/ Linda?/ you,/

3. Is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. Spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The gym _________ old.

Đáp ánĐề thi giờ đồng hồ Anh học tập kì 1 lớp 3số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. Name; 4. Spell; 5. What; 6. Class; 7. Take; 8. Dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How vì you spell your name?

III. 1. Yes; 2. It isn’t/ it is not.; 3. Is ;4. Is

Bộ đề thi học tập kì 1 môn giờ đồng hồ Anh lớp 3 lịch trình mới

Đề thi học tập kì 1 lớp 3 môn giờ đồng hồ Anh số 1

I. Chọn từ khác loại.

1. OneBookEraserMap
2. CircleStarWastebasketDiamond
3. YellowPurpleRulerOrange
4. DeskChairGlobeRed
5. CrayonBoardFinePoster
6. FineGreenGreatOk

II. Lựa chọn câu vấn đáp đúng trong ngoặc, sau đó viết vào vị trí trống.

1. Is it a yellow pencil? Yes, it ____________. (is / isn’t)

2. _________ your hand down. (Raise/ Put)

3. _________ your desk. (Touch/ Close)

4. ________ up your pencil. (Put/ Pick)

5. Hello! _________ name is John. (I / My)

III. Sắp xếp những từ dưới đây thành câu trả chỉnh

1. Is/ this/ what/ ?

………………………………………………..…

2. Cat/ it/ a/ is.

…………………………………………..

3. A/ bag/ is/ this/ ?

…………………………………………

4. Yes,/ is/ it.

…………………………………………..

5. Name/ your/ what/ is/ ?

……………………………………………..

6. Is/ name/ Thuy/ my.

……………………………………………..

7. Book/ a/ this/ is.

…………………………………………….

8. Is/ an/ eraser/ this/ ?

_ No,/ isn’t/ it. It/ a/ is/ ruler.

…………………………………………

Đáp án Đề thi học tập kì 1 lớp 3 môn tiếng Anh số 1

I. 1. One; 2. Wastebasket; 3. Ruler; 4. Red; 5. Fine; 6. Green;

II.1. Is; 2. Put; 3. Touch; 4. Pick; 5. My

III.1. What is this?

2. It is a cat.

3. Is this a bag?

4. Yes, it is.

5. What is your name?

6. My name is Thuy.

7. This is a book.

8. Is this an eraser?

– No, it isn’t. It is a ruler

Đề thi giờ Anh lớp 3 học tập kì 1 số 2

I. Find the odd one out.

1. A. HowB. WhatC. Peter
2. A. MyB. NameC. Your
3. A. LindaB. MeetC. Tony
4. A. AmB. IsC. Spell
5. A. HowB. HelloC. Hi

II. Reorder the words to make correct sentences.

1. My/ is/ name/ Nam./

2. Your/ what/ name/ is/ ?/

3. Later/ you/ Bye./ see/.

4. You/ are/ how/ ?/

5. Am/ I / fine/ you/ thank/,/./

6. Do/ how/ spell/ name/ your/ ?/

7. O-/ P-/ H-/ N-/ G-/.

8. Am/ I / in/ 3D/ class/./

III. Match the sentence In column A with the correct response in column B.

AB
1. What’s your name?A. Bye. See you later.
2. How are you?B. My name is Nga.
3. Goodbye.C. I’m fine, thank you.
4. Hello, I am Linda.D. Nice khổng lồ meet you, too.
5. Nice khổng lồ meet you.E. Hi. I’m Quan.
6. How bởi you spell Tony?F. T-O-N-Y
Your answer:
1. _________ 2. _________ 3. _________4. _________ 5. _________ 6. _________
Đáp án Đề thi giờ Anh lớp 3 học kì 1 số 2

I. 1. Peter; 2. Name; 3. Meet; 4. Spell; 5. How

II. 1. My name is Nam.

2. What is your name?

3. Bye, See you later.

4. How are you?

5. I am fine. Thank you.

6. How vày you spell your name?

7. P-H-O-N-G

8. I am in class 3D.

III. 1. B; 2. C; 3. A; 4. E; 5. D; 6. F;

Đề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. Reorder the letters khổng lồ have the correct word then rewrite it.

WRONG WORDCORRECT WORD
1. HLOSCO
2. RIBAYRL
3. AEMN
4. PELSL
5. THWA
6. ASSCL
7. AETK
8. ODG

II. Put the words in the correct order lớn make correct sentence.

1. Is/ my/ This/ friend./ new/

2. Are/ How/ Linda?/ you,/

3. Is/ my/ This/ Miss Hien./ teacher,/

4. Spell/ do/ name?/ you/ How/ your/

III. Complete the sentence.

1. Is your school new? – _________ , it is.

2. Is your classroom large? – No, _________.

3. This _________ my school.

4. The gym _________ old.

Đáp án Đề thi giờ Anh học kì 1 lớp 3 số 3

I. 1. School; 2. Library; 3. Name; 4. Spell; 5. What; 6. Class; 7. Take; 8. Dog;

II. 1. This is my new friend.

2. How are you, Linda?

3. This is my teacher, Miss Hien.

4. How do you spell your name?

III. 1. Yes; 2. It isn’t/ it is not.; 3. Is ;4. Is

Đề kiểm soát học kì 1 lớp 3 môn giờ Anh

A. LISTENING.

Part 1: Listen and match.

Ví dụ: 0 → B

*

Part 2: Listen và number.

*
*

B. READING and WRITING

Part 1: Look & circle the best answer.

*

Part 2: Look and fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

*

Part 3: Re-order the words to lớn make the sentences.

1. Your / Close / , please. / book

→…………………………………………………….

2. Her / What / name ? / is

→…………………………………………………….

3. You / much. / Thank / very

→…………………………………………………….

4. Bởi / How / spell / you/ name? / your

→…………………………………………………….

Part 4: Look & choose the best answer.

Ví dụ: .

*

0. I play_________

A. Basketball

B. Badminton

C. Chess

1. These are my_________________

*

A. Notebooks

B. Pencil cases

C. Rulers

2. I play ____________________

*

A. Table tennis

B. Football

C. Chess

3. Vì chưng you like____________?

*

A. Hide-and-seek

B. Skating

C. Skipping

4. I’m_________________ years old.

*

A. Ten

B. Eight

C. Six

Part 5: Match each question with a suitable answer.

AKết quảB
1. How are you?a. My name is Peter
2. What’s your name?b. I’m eight years old.
3. How old are you?c. I play chess
4. What bởi vì you vì at break time?d. I’m fine. Thank you.

Part 6: Read và complete the paragraph with the suitable word.

nine – name – school – is

Hello. My (1)_____________ is Nga. I’m (2)______________years old. I’m in class 3A. This is my (3)_____________. It’s big. It has ten classrooms, a gym, a library & a computer room. It (4) _____________ very beautiful.

Đáp án đề thi

A. Listening

Part 1: Listen & draw the lines.

Key:

1. A

2. D

3. E

4. C

Part 2: Listen & number.

1. B

2. A

3. D

4. C

B. Reading và writing

Part 1: Look và circle the best answer.

1. Pen

2. Library

3. Football

4. Nine

Part 2 : Look and fill in the blank with the correct letters, using the given letters below.

1. Close your book, please.

2. What is her name?.

3. Thank you very much.

4. How vì chưng you spell your name?

Part 3: Re-order the words khổng lồ make the sentences.

1. Openyour book, please!

2. These are my pencils.

3. My school is big.

4. I lượt thích badminton.

Part 4: Look và choose the best answer.

1. B

2. A

3. C

4. B

Part 5: Match each question with a suitable answer.

1. E

2. A

3. B

4. D

Part 6: Read and complete the paragraph with the suitable word.

1. Name

2. Nine

3. School

4. Is

Đề đánh giá học kì 1 môn giờ Anh lớp 3

ĐỀ SỐ 1

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

1. Hello, My ………. Is Linda.

a. Name b. Is c. I am

2. What is ………name?

a. Name b. My c. Your

3. Nó là cây viết chì.

a. It’s a pen. B. It’s a pencil. C. It’s a rubber.

4. How bởi you ……. Your name?

a. What b. Is c. Spell

5. ……… this a library? – Yes, it is.

a. Is b. Who c. What

6.What is this?

a. It’s a book. B. It’s a computer. C. It’s a ruler.

7. Is this a school bag?

a. No. B. Yes, it is. C. It is not

8. Queen priryma soochl.

a. Queen primary school b. Primary Queen c. School Queen

II. Thêm vào trong 1 chữ loại để tạo ra thành một từ hoàn chỉnh: (1 điểm)

a. Comp_ter b. Li_rary

c. _encil d. Fr_end

III. Nối hầu như từ giờ Việt sinh hoạt cột A phù hợp với đầy đủ từ giờ anh sống cột B (2 điểm).

AB
1) cây viết mựca/ apple
2) quả táob/ pencil
3) cây viết chìc/ pen
4) đồ vật chuốt viết chìd/ School bag
5) chiếc cặpe/ rubber
6) cây thước kẻf/ book
7) viên tẩyg/ Pencil sharpener
8) quyển sáchh/ ruler

IV. Sắp tới xếp những từ thành câu trả chỉnh. (2 điểm)

1. Fine. /Thank / I / you / am.

=> …………………………………..

2. Do/ spell / name / how / your / you?

=> …………………………………….

3. Mai / am / I / .

=> …………………………………….

4. Are / How / you /?

=> …………………………………….

V. Trả lời câu hỏi: (1điểm)

1. What’s your name?

……………………………………..

2. How are you?

……………………………………..

Đáp án:

I. Khoanh tròn vần âm a, b hoặc c trước câu vấn đáp đúng nhất. (4 điểm)

Mỗi câu đúng 0,5đ.

1a 2c 3b 4c 5a 6c 7b 8a

II. Thêm vào một trong những chữ cái để chế tác thành một từ trả chỉnh: (1điểm)

Mỗi câu đúng 0,25đ.

computer b. Library

pencil d. Friend

III. Nối đều từ tiếng việt làm việc cột A cân xứng với gần như từ giờ anh sinh sống cột B (2 điểm)